De politie nodigt soms met een brief of met een telefoontje een verdachte uit voor een verhoor. Dat klinkt vriendelijk, maar je kan niet zomaar wegblijven.

Dan zal de politie je waarschijnlijk aanhouden, dus arresteren. In de brief staat dat je voor eigen kosten een advocaat kunt inschakelen. Laat je daardoor niet afschrikken. Het is echt belangrijk dat je een advocaat spreekt voor het verhoor, dus neem contact op! Ik leg je uit wat je kunt verwachten. We bespreken of het verstandig is om een verklaring af te leggen of niet.

 

Opgeroepen voor een zitting?

Met een dagvaarding word je opgeroepen voor een zitting van de rechter of voor een gesprek met de officier van justitie.

Strafbeschikking gekregen?

Een strafbeschikking is een brief van de officier van justitie. De officier van justitie schrijft daarin dat je een straf krijgt, terwijl er geen zitting is geweest.

Contact

Een (eerste) gesprek kan plaatsvinden op mijn kantoor in Deventer. 

Het bedrijfsverzamelpand De Leeuwenbrug staat naast het station in Deventer. De P+R voor het station geeft toegang tot een parkeergarage. Vanuit de parkeergarage bereik je via de trap of de lift de ontvangst in de Leeuwenbrug.